vineri, 30 martie 2012

Farse de 1 Aprilie



Dat fiind ca urmeaza ziua de 1 Aprilie,zi asteptata cu mare drag de farsorii din intreaga lume m-am decis sa va impartasesc cateva dintre ideile mele nebune.Iata-le:
1.Intra intr-un magazin/supermarket purtand pe cap o cagula si fa-ti linistit cumparaturile si daca vrei poti sa te apropii de vanzatori si sa ceri unele sfaturi despre produse.
2.Imbraca un costum de Grim Reaper,fa rost de o coasa si aseazate in fata ferestrelor oamenilor in varsta.(Daca vrei poti sa bati in geam,sa le arati ceasul si sa le faci cu mana).
3.Plimba-te ingrijorat pe strada si intreaba fiecare trecator daca nu au vazut cumva un om care fugea cu un obiect ascutit in mana.Spune-le ca acest om a evadat de la spitalul de nebuni si ca e foarte periculos.(Aici vei avea nevoie de un prieten,care sa faca partea omului care fuge si sa te ajuta apoi sa raspandesti zvonul).Daca nu are cine sa te ajute inseamna ca esti Forever Alone Guy/Girl.
4.Daca ai un vecin mai senil,indu-i gandul ca e Cracinul,apoi imbracate mai gros,colinda-l si poate vei primi si niste bunuri din chestia asta.Daca nu ai nu am ce sa iti fac.
5.Sunt sigur ca ati auzit de Nutella.Achizitionati un scutec si umpleti-l cu Nutella pentru ca mai apoi sa mancati in public continutul.Acest lucru ii va ingrozi pe cei din jur si sa speram ca vor vomita.Ca si un plus poti sa ii servesti si pe ei.

AVERTISMENT!!!!!
Aceste farse iti garanteaza sigur o intalnire cu politia,deci sunteti pe cont propriu.Nu imi asum nicio vina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu