joi, 16 februarie 2012

5 "reasons" ca traim pe o planeta de rahat

De multe ori ne intrebam ce este spatiul,universul.Ei bine nu va mai intrebati deoarece am venit cu raspunsul,anume ca traim pe o planeta de rahat.Deci iata cateva argumente care imi sustin teoria:
1.Cand pamantul e ud,noroiul ramane pe talpa papucului,sau mai rau intreg papucul se intepeneste in noroi.Adica,atunci cand rahatul e moale,daca calci pe el iti lasa o urma sanatoasa pe papuc si ramane acolo si dupa vreo 3 spalari.Asta e doar un argument.
2.Nu-i asa ca va plimbati linistit pe strada si dintr-o data simtiti un miros oribil?Ei bine acest miros nu e decat mirosul rahatul pe care locuim(sau omul ce se plimba in fata noastra si nu a auzit de sapun).
3.In pamant poti sa sapi cu o lopata.Ei bine si in rahat poti sa sapi cu o lopatica,de exemplu cand duci rahatul la analize il sapi cu lingurita aia mica rosie.
4.Suntem ca mustele pe el.Cum apare o bucata noua de pamant cum tabaram pe ea.
5.De ce credeti ca se pun ingrasaminte(rahaturi) in cultivarea legumelor si a tuturor chestilor care se pot cultiva.Pentru ca rahat cu rahat face un rahat si mai mare.
Acum ca ti-am dat aceste argumente gandestete ca esti "mindblown" si ca iti pui urmatoarele intrebari:
1.Daca noi traim pe un rahat inseamna ca si in rahatul nostru traiesc oameni.
2.Trebuie sa imi spal papucii mai des.
3.Nu mai mananc legume in viata mea.
4.Suntem muste?
5.Daca traim pe un rahat inseamna ca sfarsitul lumii consta in tragerea apei.
6.Daca sfarsitul consta in tragerea apei,inseamna ca ucidem zilnic cate/cateva(depinde de organism)vieti,planete.
7.Sau in cel mai bun caz iti dai seama ca nici nu avea rost sa citesti postarea asta pentru ca stiai deja toate aceste lucruri.

2 comentarii: