vineri, 10 februarie 2012

O zi din viata unui cactus

Salut.Poate va intrebati ce poate face un cactus toata ziua.Daca voi nu va intrebati,eu m-am intrebat.Recent acest cactus a devenit "animalul" meu preferat din cauza sunetului pe care il produce.Ati auzit?Nici eu,da cred ca o sunat fain.Deci sa incepem:
7:00 Cactusul se trezeste,mandru in bataia soarelui,putin insetat si flamand.
7:05 Cactusul isi piaptana spinii care ii acopera tot corpul,cu mare atentie deoarece camila va trece pe acolo si trebuie sa arate cat mai irezistibil.
8:00 Termina cu pieptanatul si isi cumpara de pe internet o doza de apa si saruri minerale,care ii sunt livrate prin solul in care se afla.
8:15 Injura,deoarece sarurile minerale s-au scumpit,dar se resemneaza deoarece are nevoie de ele.
8:20-9:00 Cactusul se gandeste cat de tare ar fi sa aiba picioare,dar spre final realizeaza ca acestea nu i-ar folosi cu nimic.
9:10 Cactusul vede cum se apropie camila prin arsita soarelui.
9:15 Isi cauta ochelarii de soare deoarece incep sa il doara ochii.
9:20 Camila ajunge in dreptul sau,el o saluta intr-un mod elevat,insa aceasta face pe inabordabila.
9:21 Stapanul camilei se usureaza pe umilul cactus.Camila rade,ii face o poza si o pune pe Facebook,mai apoi da un tweet despre cele intamplate.
9:22 Rusinat si in acelasi timp nervos,Cactusul ii da o doza de "tepuiala" camilei si stapanului acesteia(care nu cred ca va mai merge la toaleta vreodata)
9:30-12:00 Cactusul vorbeste la telefon cu intreaga sa familie,care dupa spusele sale este destul de numeroasa.Mama ii da sfaturi,il cearta(aceasta discutie a durat exact 1 ora,restul de timp alocat fiind al surorii si 1 minut al tatalui).Tatal ii spune ca a vazut postarea camilei de pe Facebook si ca e foarte dezamagit de fiul sau,prin urmare il va dezmosteni.
12:00-15:00 Cactusul plange,posteaza pe FML,navigheaza pe internet si doarme.
15:01 Este trezit de ghemul de buruieni calator,care intors din cealalta parte a desertului ii cere niste bani pentru drum si il injura cand acesta nu vrea sa il "imprumute".
18:00 Cactusul se pregateste pentru noatea si frigul ce va urma,asadar isi suna prietenii,insa acestia nu ii raspund,isi cauta plapuma,insa nu o gaseste.
18:00 Se gandeste serios la suicid.
18:01 Se gandeste cat de tare ar fi daca ar fi jucat rolul cactusului intr-un film western.Ceea ce il deprima si mai tare.
19:00 Intr-un moment de disperare isi i-a viata folosind un praf de nisip,pe care il inghite.
20:00 Asteapta sa moara.
21:30 Inca asteapta.
22:00 Se roaga sa moara.
23:00 Stapanul camilei se intoarce impreuna cu niste prieteni,il bat,iar apoi il taie folosind o sabie.
00:00 Cactusul isi da seama ca totul a fost un cosmar si ca defapt el nu poate face nimic din cele enumerate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu